Pedagogisch Medewerker

Gegevens van de vacature
Vacature nummer:
1801.17
Vestiging:
Kloosterke
Adres:
Kloosterstraat 3
Plaats:
Arnhem
Postcode:
6824RA
Publicatiedatum:
12/01/2018
Bijzonderheden:

Onze ambitie is de allerbeste kinderopvang bieden. Dat betekent voor Smallsteps de beste zorg en de juiste uitdaging voor ieder kind. Een tweede thuis. En voor ouders een luisterend oor en vertrouwd gevoel. Elke dag staan onze teams van warme, creatieve, sportieve pedagogisch medewerkers klaar voor 20.000 kinderen door heel Nederland. De bijna 3.000 medewerkers zijn allemaal experts op hun eigen vakgebied. Alleen door onze krachten te bundelen en goed samen te werken, kunnen we bouwen aan de beste kinderopvang op de 250 kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties door heel Nederland.

Voor onze locaties ‘t Kloosterke en Cranevelt in Arnhem zijn wij op zoek naar een

Pedagogisch Medewerker

8 - 16 uur per week

Smallsteps is een jonge, ambitieuze organisatie. De strategie is bepaald. Aan alles wat we doen en in de manier waarop we dat doen, zie je dat Smallsteps gelooft in de kracht van ieder kind. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat trotse en kundige medewerkers het verschil maken. Dus willen we hen meenemen in dit verhaal en betrekken bij onze ambitie. Daar hebben we jou voor nodig.

Locatie

Onze locatie ’t Kloosterke is een kleinschalige kinderopvang en zit in een voormalig zusterklooster. Op deze serene plek kunnen baby’s en kinderen tot 7 jaar naar hartenlust spelen, leren en ontdekken. In onze grote patiotuin hebben de kinderen alle ruimte om te rennen en te ravotten, maar ook om even uit te rusten. Op de BSO bieden we allerlei afwisselende activiteiten. We overleggen dagelijks over ons aanbod en bespreken waar de interesse ligt van de kinderen.

Bij Smallsteps Cranevelt zijn we elke dag aan het spelen, leren en ontdekken. De kinderen groeien bij ons actief en gezond op. We besteden veel aandacht aan de natuur: we zijn zo veel mogelijk buiten. En we kiezen bewust voor gezond en lekker eten. Onze pedagogisch medewerker hebben oog én hart voor de kinderen: ze zien precies wat de kinderen nodig hebben om zicht bij ons thuis te voelen.

Doel van de functie

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen in een inspirerende en veilige omgeving, waarbij maximaal aandacht is voor een duurzaam kind ontwikkelprogramma.

Jouw toekomstige werkomgeving

Je werkt samen in een team. Je rapporteert aan de locatiemanager.

Jouw werkzaamheden

Je creëert een veilige omgeving waar kinderen zich thuis voelen. Je begeleidt en verzorgt kinderen op een pedagogisch verantwoorde wijze. Je informeert en overlegt met ouders/verzorgers en collega’s over de ontwikkeling van de kinderen. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Kinderen zullen gehaald moeten worden van school.

Jouw profiel

Jouw kennis en werkervaring

·

Je hebt minimaal een relevante afgeronde opleiding op MBO 3 niveau.

·

Je bent een expert op het gebied van kinderopvang.

·

Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, pedagogische kennis en sociale vaardigheden voor het stimuleren en volgen van kinderen.

Jouw persoonlijkheid

·

Je bent enthousiast en flexibel.

·

Je kunt zelfstandig werken.

·

Je hebt een actieve instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Smallsteps is een kwalitatieve, sterk herkenbare, financieel gezonde kinderopvangorganisatie. We bieden jou een professionele en stabiele werkomgeving waarin je samen met je collega-experts met toewijding en plezier kunt bijdragen aan de opvang en ontwikkeling van kinderen. Inschaling is conform CAO Kinderopvang.

Belangstelling?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patricia Brouwer, locatiemanager, telefoon 06 – 25 28 99 56. Solliciteren kan tot en met 14 februari 2018 via de button op het vorige scherm, onder vermelding van vacaturenummer 1801.17.

Een taaltoets en een referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.